Over ons

Over ons

Faillissement.nl is een website van Corporise, een landelijk netwerk van ervaren adviseurs op het gebied van corporate recovery en restructuring.

Wij staan bekend om ons snel en slagvaardig handelen! Onze jarenlange ervaring staat daar garant voor.

Adviesteam

Corporise stuurt als coördinator een team van multidisciplinair geschoolde professionals aan die op afroep bijstand verlenen aan organisaties in zwaar weer.

Ik wil onze situatie aan Corporise voorleggen! >

foto-kerstholt

Oprichter

Drs. Mr. Antonie Kerstholt (1951) – Econoom en Jurist.
Oprichter van een commercieel advocatenkantoor, waar hij zelf ook als advocaat praktijk hield. Ervaren curator. Nu management consultant, docent, trainer en expert op het gebied van faillissement, doorstart, bedrijfscontinuïteit, crisismanagement en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders. Houdt niet van poespas en onzin en zal u oprecht adviseren.Zelfs als de inhoud op dat moment niet plezierig is. Zijn motto is dat in situaties die urgent zijn, alle poespas moet wijken om het doel te bereiken. En dat doel is meestal continuïteit, het voorkomen van waardeverlies en het vermijden van juridische risico’s.

Antonie is initiatiefnemer, oprichter en eigenaar van Faillissement.nl en Doorstart.nl

Media
Corporise publiceert regelmatig als expert op zijn gebieden in publicaties van de Rabobank , Z24.nl het NRC, Algemeen Dagblad ,  Dagblad van het Noorden en alle overige gerenommeerde  media. 

Als faillissementsdeskundige wordt hij regelmatig geïnterviewd door diverse media over faillissementszaken.