Over ons

foto-kerstholt

Wie zijn wij?

Drs. Mr. Antonie Kerstholt (1951) – Econoom en Jurist.
Oprichter van een commercieel advocatenkantoor, waar hij zelf ook als advocaat praktijk hield. Ervaren curator.Nu management consultant, docent, trainer en expert op het gebied van faillissement, doorstart, bedrijfscontinuïteit, crisismanagement en aansprakelijkheid van bestuurders en toezichthouders. Houdt niet van poespas en onzin en zal u oprecht adviseren.Zelfs als de inhoud op dat moment niet plezierig is. Zijn motto is dat in situaties die urgent zijn, alle poespas moet wijken om het doel te bereiken. En dat doel is meestal continuïteit, het voorkomen van waardeverlies en het vermijden van juridische risico’s.

Adviesteam

Antonie stuurt als coördinator een team van  multidisciplinair geschoolde professionals aan die op afroep bijstand verlenen aan organisaties in zwaar weer.

Media

Antonie publiceert regelmatig als expert op zijn gebieden in publicaties van de Rabobank , Z24.nl het NRC, Algemeen Dagblad ,  Dagblad van het Noorden en alle overige gerenommeerde  media. Antonie is initiatiefnemer, oprichter en eigenaar van Faillissement.nl en Doorstart.nl

Als faillissementsdeskundige wordt hij regelmatig geïnterviewd door diverse media over faillissementszaken.

In 2009 heeft hij het veel besproken boek  Ondernemen in zwaar weer, 99 handige tips om te overleven of glansrijk ten onder te gaan!(SDU 2009) geschreven.

 

 

 

 

 

 

Deskundig advies nodig?

Copyrights 2016 - Faillissement.nl - Kerstholt E-ideas
Scroll naar boven